Gezellig met vrienden op vakantie

Wat is er nu leuker dan met het hele gezin en vrienden erbij op vakantie te gaan, je huurt een vakantiehuis 6 personen en maakt er de vakantie van je leven van. In Hof van Zeeland is dit mogelijk, prachtige bungalows met alle comfort die je nodig hebt om er een geweldige vakantie van te maken. Wil je er echt even helemaal uit en genieten van wellness faciliteiten dan kan dit ook in de wellnessbungalow, voor iedereen is er wel een geschikte accommodatie te vinden om te overnachten. Elke bungalow is vrijstaand zodat je ook de vrijheid ervaart tijdens je vakantie.

Faciliteiten in en om het park

Naast het vakantiehuis 6 personen wat erg comfortabel is, zijn er zowel op en rond het park faciliteiten voor jong en oud om er een leuke vakantie van te maken. Op het park zelf worden de jongste kinderen vermaakt door het animatieteam, of kun je met de kinderen naar de speeltuin toe om lekker te spelen. Is het mooi weer dan biedt het subtropisch zwemparadijs meer dan voldoende mogelijkheden om lekker te zwemmen, ga van de stroomversnelling met de kinderen of de leuke glijbanen. Maar lekker even tot rust komen in de whirlpool hoort er natuurlijk ook helemaal bij. 

vakantiehuis 6 personen

Huur een fiets of chopper

In de omgeving van het vakantiepark Hof van Zeeland is er ook voldoende te doen, wanneer je een natuurliefhebber bent kun je mooie wandelingen maken of op de fiets en elektrische chopper stappen die je kunt huren. Wil je meer weten over de geschiedenis van de regio dan is dit mogelijk, maar genieten van de mooie natuur in de omgeving is ook mogelijk. Bij de activiteiten in de omgeving krijg je korting wanneer je de pas laat zien van Hof van Zeeland. Na een heerlijke dag kun je eten bij een strandpaviljoen lekker eten, maar dit kan natuurlijk ook op het vakantiepark. 

YOUR COMMENT