Maak een rondreis door Portugal

Portugal is al jaren één van de meest populaire en bekende vakantielanden van Nederlanders. Door haar gunstige klimaat (lekker weer!), prachtige en historische steden en mooie stranden komen mensen graag tot rust onder de Portugese zon.

Bezoek Porto tijdens jouw rondreis

Als je nog nooit in Porto bent geweest, is dit zeker een plaats voor jouw vakantie bucketlist! De naam Porto is afkomstig van de gelijknamige sterke wijn, die al honderden jaren lang in de wijnkelders van Porto worden gerijpt. Porto heeft een historisch centrum met de bekende brug die over de rivier de Douro ligt. Zeker de moeite waard om Porto te bezoeken tijdens je rondreis door Portugal.

fly drive Portugal

Ponte de Lima

De Ponte de Lima ligt aan de oevers van de rivier de Lima. Ponte de Lima is één van de oudste dorpen van Portugal en behoort tot het Viana do Castelo district in Noord-Portugal  Het heeft een kenmerkend historisch centrum met oude gebouwen en paleizen. Tijdens je verblijf kun je genieten van alle lokale restaurants en lekkernijen die de Portugese keuken voorschotelt.

Reis tips voor Portugal

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om met een auto naar Portugal te rijden, maar tegenwoordig bieden verschillende reisbureaus ook fly drive Portugal vakanties aan. Dit betreft een vakantie waarbij je met het vliegtuig naar Portugal vliegt en een huurauto op het vliegveld kunt pakken. Zo geniet je de vrijheid en flexibiliteit van een eigen auto tijdens je verblijf, zonder dat je dagen zelf in de auto zit om op je bestemming(en) te komen.

YOUR COMMENT